Діти мають бути захищені

вишиванка

Діти – це щирість і відвертість, щастя і сенс життя. Їх майбутнє залежить від нас. Наше майбутнє залежить від них.

Сьогодні, 1 червня, хочеться від щирого серця привітати всіх дітей з їхнім святом! Нехай швидше настане мир в Україні і українські діти більше не знатимуть жахів війни! Діти мають жити в світі, який не знає, що таке жорстокість, біль та насильство. Навколишній світ має бути добрим і справедливим.

Бажаю щоб дитинство було усміхненим, захоплюючим, радісним, оточене любов'ю та турботою рідних, з яскравими враженнями, цікавими відкриттями, захоплюючими пригодами і просто щасливими моментами.

Діти – це найцінніше, що у нас є, і ми завжди будемо їх захищати та підтримувати, постараємося для них зробити світ кращим.

З повагою Голова Черкаської районної ради      Олександр ВАСИЛЕНКО

Пільги за кредитом для військових: права і обов’язки.

харківщина

Військові мають право на пільги за кредитними зобов'язаннями. Вони стосуються звільнення від сплати відсотків, а також штрафів чи пені за несвоєчасну сплату платежів за кредитом.

Ця норма не поширюється на кредитні договори щодо придбання автомобілів і житла: майна, яке віднесено чи буде віднесено до об’єктів житлового фонду (житлового будинку, квартири, майбутнього об’єкта нерухомості, об’єкта незавершеного житлового будівництва, майнових прав на них).

Військові мають право:

На період дії особливого періоду військовослужбовці, а також їхні дружини/чоловіки мають право на:

звільнення від сплати відсотків та користування кредитом;

звільнення від сплати штрафів/пені за несвоєчасну сплату платежів за кредитом.

Ці пільги стосуються не лише банків, але і небанківських фінансових установ, в тому числі кредитних спілок, ломбардів та інших юридичних і фізичних осіб, які надають фінансові послуги.

Але сам борг, тобто тіло кредиту, платити потрібно.

Детальніше...

Родинна колиска захисника

харківщина

Підтримати тих, хто захищає. Вже вдруге організовують можливість емоційного перезавантаження та відновлення для наших захисників і захисниць за участі Фонду "МХП-Громаді" й ГО «Патріоти рідного краю – Україна». Військові разом зі своїми родинами мали змогу чудово провести час та трохи відволіктися від теми війни, відчути, що вони потрібні нам вдома.

Безліч локацій, конкурси у яких брали участь цілими родинами, майстер класи з пілотування дронів під кураторством військових і смачнюче частування. Усе це під музику Kozak system та Гурт Крутий Заміс.

Представники Черкаської районної ради, на запрошення, відвідали захід, який присвячений підтриміці родин захисників та адаптації до цивільного життя.

Щира вдячність ініціаторам та організаторам.

харківщина харківщина

Благодійність від Доброго брата

Жителі прифронтових міст і сіл продовжують шукати прихистку у більш спокійних регіонах.

Черкаський район також опікується громадянами, які втікали від війни. У кожній громаді є такі люди.

Днями спільно із Добрий Брат. Благодійний Фонд надали гуманітарні набори 86 сім’ям.

До наборів увійшло найнеобхідніше: продукти харчування та засоби гігієни.

харківщина харківщина

25 травня – День Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України

вишиванка

Щира шана та вдячність захисникам кіберпростору України.

Ви протидієте ворожим хакерам, забезпечуєте надійний зв'язок, тримаєте секрети та реагуєте на ворожі інформаційно-психологічні атаки, захищаєте державні реєстри.

Зв’язок - це одна з ключових складових успішного ведення війни, і ви цей зв'язок забезпечуєте майже безперебійно. Роль Держспецзв'язку у захисті нашої держави від ворога важко переоцінити.

Міцного здоров'я всім, подальших успіхів на шляху до перемоги.

З повагою Голова Черкаської районної ради Олександр ВАСИЛЕНКО