Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Керівники району привітали працівників з Новорічними і Різдвяними святами

Керівники району привітали працівників з Новорічними і Різдвяними святами Керівники району привітали працівників з Новорічними і Різдвяними святами

30 грудня у залі засідань Черкаської районної ради голова Анатолій Яріш та голова районної державної адміністрації Костянтин Омаргалієв привітали працівників із Новим роком та Різдвом Христовим.

У вітальній промові голова районної ради наголосив: «Озирнувшись назад, можна сміливо сказати, що 2014-й рік був прожитий не дарма. Цей рік був непростий, насичений напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями. Події, що відбувались з нашим суспільством на початку року та відбуваються сьогодні, мають доленосне значення для України та українців. Це справді була «Зима, що нас змінила».

Керівники району привітали працівників з Новорічними і Різдвяними святами Керівники району привітали працівників з Новорічними і Різдвяними святами

У минулому році хотілося б залишити негаразди, проблеми, гіркоту нездійснених мрій та споді¬вань. Рік, що завершується, збагатив нас новим досвідом, згуртував і дав нам можливість не лише вистояти, а й створити всі умови для подальшого розвитку. У ці останні дні року хочу щиро подякувати Вам за співпрацю, довіру та підтримку депутатського корпусу районної ради.

Від депутатського корпусу районної ради, від себе особисто щиро і сердечно вітаю Вас із самими довгоочікуваними і світлими святами – Новим Роком та Різдвом Христовим!»

По завершенню заходу для працівників відбулася святкова програма, яку підготували працівники відділу культури та туризму райдержадміністрації. З колядками і піснями розважав народний аматорський колектив «Жайвір» відділу культури і туризму райдержадміністрації.

 

Відділ інформаційного забезпечення та
взаємодії із засобами масової інформації
виконавчого апарату районної ради