Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Голова районної ради привітав громаду Черкаського району з Днем Соборності України

Шановна  громадо Черкаського району! Прийміть найщиріші привітання з Днем Соборності України!

Протягом багатьох віків своєї історії український народ був сповнений прагнення жити у єдиній вільній державі, адже соборність і свобода – одні з найбільших його цінностей, його непересічні надбання.

Розділений кордонами чужих держав, наш народ не тільки вистояв, а й відродився. 22 січня 1919 року на Софійській площі в Києві проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки та Західної Української Народної Республіки стало величною маніфестацією єднання східних та західних українських земель, днем народження неподільної незалежної української держави.

І нині ця дата має бути для кожного з нас прикладом та орієнтиром, адже успіх побудови демократичної та процвітаючої країни ґрунтується на наших спільних зусиллях та на усвідомленні власної відповідальності за майбутнє наших дітей, нашого краю, нашої України.

Нехай же наша державницька діяльність позначиться світлими справами спрямованими на розвиток і зміцнення України, на добробут і розквіт духовності народу. Події, які відбулися рік тому стали випробуванням для всіх нас – тестуванням на зрілість, на терпіння, на толерантність, нарешті – на здоровий глузд. Нині ніхто не сумнівається у тому, що український народ в змозі поліпшити життя у своєму домі власної держави.

Тож нехай відчуття згуртованості допомагає нам жити і працювати. 

Бажаю усім Вам здоров’я, щастя, добробуту, миру та злагоди в ім’я процвітання нашої незалежної України! 

 

Голова районної ради                                                                                   Анатолій Яріш