Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





На засіданнях постійних комісій депутати районної ради обговорили ряд питань чергової сесії

На засіданнях постійних комісій депутати районної ради обговорили ряд питань чергової сесії На засіданнях постійних комісій депутати районної ради обговорили ряд питань чергової сесії

21 та 22 січня 2015 року відбулися засідання постійних комісій районної ради з питань регламенту, законності, правопорядку, депутатської етики та місцевого самоврядування та бюджету, фінансів та соціального забезпечення.

На засіданні постійної комісії з питань регламенту, законності, правопорядку, депутатської етики та місцевого самоврядування під головуванням Костянтина Власенка розглянуто ряд питань: про внесення змін до рішення районної ради від 12.05.2006 №2-6 «Про структуру і чисельність виконавчого апарату районної ради» (із змінами), про внесення змін до «Програми боротьби зі злочинністю та забезпечення охорони громадського порядку на території Черкаського району на 2011-2015 роки», про затвердження районної Програми «Територіальна оборона» на 2015 рік, про інформацію про стан додержання законності та правопорядку, в тому числі серед неповнолітніх, в Черкаському районі за 2014 рік, та інші.

На засіданнях постійних комісій депутати районної ради обговорили ряд питань чергової сесії На засіданнях постійних комісій депутати районної ради обговорили ряд питань чергової сесії

Детально обговоривши, а також особливу увагу приділивши Програмі «Територіальної оборони» та внесення змін та доповнень до «Програми боротьби зі злочинністю та забезпечення охорони громадського порядку на території Черкаського району на 2011-2015 роки» депутати в цілому підтримали внесені на розгляд комісії питання.

В засіданні постійної комісії з питань бюджету, фінансів та соціального забезпечення під головуванням секретаря комісії, депутата районної ради Сергія Степанюка, взяли участь голова районної ради Анатолій Яріш та голова районної державної адміністрації Костянтин Омаргалієв, де одним із важливих питань було розгляд проекту районного бюджету на 2015 рік.

В своїй доповіді начальник фінансового управління райдержадміністрації детально охарактеризував цьогорічний процес формування районного бюджету, враховуючи новоприйняті законодавчі акти, які прийняті в кінці минулого року. Сергійом Олексійовичом було запропоновано головним розпорядникам коштів, видатки по галузям залишити в межах минулого року. В подальшому при державній політиці виконання держбюджету будуть вноситися зміни, які відповідно вноситимуться до районного бюджету. Після обговорення депутати одноголосно підтримали проект районного бюджету на 2015 рік.

Комісією також, розглянуто та схвалено ряд інших питань, такі як: про хід виконання «Районної програми «Турбота» на 2014-2020 роки» у 2014 році, про внесення змін до «Районної програми «Турбота» на 2014-2020 роки», про встановлення умов оплати праці голові районної ради Ярішу А.А. на 2015 рік, про встановлення умов оплати праці заступнику голови районної ради Орлу В.А. на 2015 рік.

 

Відділ інформаційного забезпечення та
взаємодії із засобами масової інформації
виконавчого апарату районної ради