Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





На президії районної ради депутати сформували порядок денний чергової сорок восьмої сесії

На президії районної ради депутати сформували порядок денний чергової сорок восьмої сесії На президії районної ради депутати сформували порядок денний чергової сорок восьмої сесії

Сьогодні о 9.00 год. пройшло засідання президії районної ради, під час якого було затверджено порядок денний чергової сорок восьмої сесії. Вів засідання голова районної ради Анатолій Яріш.

У роботі президії також взяли участь голова керівники структурних підрозділів райдержадміністрації та комунальних підприємств і закладів районної ради.

За пропозицією Анатолія Яріша та за згодою членів президії, озвучено ряд питань щодо включення їх до порядку денного на пленарному засіданні.

Після внесених доповнень депутати розгянули і рекомендували внести до порядку денного сесії проект рішення про районний бюджет на 2015 рік. Начальник фінансового управління райдержадміністрації, депутат районної ради Сергій Степанюк детально охарактеризував цьогорічний процес формування районного бюджету, враховуючи новоприйняті законодавчі акти.

Було запропоновано головним розпорядникам коштів, видатки по галузям залишити в межах минулого року. В подальшому при державній політиці виконання держбюджету будуть вноситися зміни, які відповідно вноситимуться до районного бюджету. Після обговорення депутати одноголосно підтримали проект районного бюджету на 2015 рік.  

Членами президії також, розглянуто та схвалено ряд інших питань: про хід виконання «Районної програми «Турбота» на 2014-2020 роки» у 2014 році, про внесення змін до «Районної програми «Турбота» на 2014-2020 роки», про внесення змін до "Програми боротьби зі злочинністю та забезпечення охорони громадського порядку на території Черкаського району на 2011-2015 роки", про затвердження районної Програми "Територіальна оборона" на 2015 рік, про виконання Програми про заходи з надання послуг по транспортуванню тіл померлих з місць виявлення на території Черкаського району на 2013-2014 роки та Програму про заходи з надання послуг по транспортуванню тіл померлих з місць виявлення на території Черкаського району на 2015-2016 роки та інші. 

Декілька питань стосувалися управління майном районної комунальної власності. Зокрема, про призначення головного лікаря Комунального закладу «Черкаський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Черкаської районної ради та щодо передачі комунального майна. 

Також депутати розглянули низку інших питань, що рекомендовано внести на розгляд сесії районної ради. 

Відділ інформаційного забезпечення та
взаємодії із засобами масової інформації
виконавчого апарату районної ради