Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Анатолій Яріш: «Цивільний захист та безпека населення це передумова сьогодення»

Анатолій Яріш:«Цивільний захист та безпека населення це передумова сьогодення»

Сьогодні голова районної ради Анатолій Яріш взяв участь у засіданні координаційної наради з питаня вжиття заходів щодо цивільного захисту та безпеки населення району, під час якої обговорили злагодженість дій органів управління та служб цивільного захисту населення в умовах надзвичайних ситуацій та забезпечення пожежної і техногенної безпеки на території району.

В країні постійно зростають ризики надзвичайних ситуацій техногенного і воєнного характеру з огляду на нинішню суспільно-політичну обстановку, тому прошу всіх з відповідальністю підійти до організації роботи по цивільному захисту населення – про це в ході наради наголосив голова районної державної адміністрації Костянтин Омаргалієв.

На територіях сільських, селищної рад будуть оглянуті укриття, в яких планується перебування, насамперед, вихованців дошкільних навчальних закладів, учнів та працівників загальноосвітніх шкіл, пацієнтів та персоналу медичних амбулаторій ЗПСМ, інших організацій та установ.

Також, на тижні відповідна комісія перевірить роботу, проведену місцевими штабами цивільного захисту населення та поінформує про забезпеченість укриттів необхідними засобами для тимчасового перебування людей. 

На разі залишається вирішення питання щодо централізованого оповіщення населення району при виникненні надзвичайної ситуації.