Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





За перший квартал платники податків Черкаського району сплатили до бюджету більше 390 млн. гривень

За перший квартал платники податків Черкаського району сплатили до бюджету більше 390 млн. гривень

З початку року до бюджетів усіх рівнів платники податків Черкаського району сплатили 390 млн грн податків, зборів (обов’язкових платежів), про це повідомив в.о. начальника ДПІ у Черкаському районі Головного управління ДФС у Черкаській області Іван Приблуда.

З них до загального фонду Державного бюджету спрямовано 366 млн гривень, що на 28,9 млн грн. більше за відповідний період минулого року Найбільші надходження склали: акцизний податок з вироблених в Україні підакцизних товарів - 312 млн грн; податок на додану вартість становить 30 млн грн; податку на прибуток підприємств 16,7 млн гривень.

До місцевого бюджету мобілізовано 24,7 млн грн, що на 4,3 млн грн більше, ніж за відповідний період 2014 року. З них єдиного податку сплачено 3,3 млн грн; податку з доходів фізичних осіб – 11,2 млн грн. та плати за землю – 3,8 млн гривень.

Також в січні - березні 2015 року надійшло 39,9 млн грн єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, військового збору перераховано 1,6 млн гривень.  

 

За інформацією ДПІ
в Черкаському районі