Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Час робити добрі справи!

Час робити добрі справи!

У зв’язку з наближенням граничного терміну подання декларацій про майновий стан та доходи за 2014 рік, ДПІ у Черкаському районі активно проводить роз’яснювальну роботу серед жителів району. У рамках акції «Добрі люди – добрі справи. Декларуй вчасно!» працівники інспекції завітали до Червонослобідської школи №2, де провели ряд заходів для дітей. 

Учням першого класу проведено майстер-клас з виготовлення та розпису паперових птахів-провісників весни, де діти проявили свої таланти та креатив. Також школярам запропоновано намалювати малюнок на тему «Незабаром велике свято – Світле Христове Воскресіння». Учням настільки все сподобалось, що вони вирішили допомогти працівникам ДПІ у Черкаському районі підготовити запрошення для залучення декларантів. Дані роботи були оформлені як інформаційні листівки і розфарбовані у яскравих фарбах весни.

З метою нагадування декларантам про наближення граничного терміну подання декларацій після закінчення уроку проведено флешмоб «Декларування – для відповідальних». Працівники інспекції разом з батьками та дітьми роздавали запрошення перехожим та закликали задекларувати доходи і вчасно подати декларацію.  

Звертаємо Вашу увагу, що цьогорічна кампанія наближається до завершення. Аби встигнути задекларувати свої доходи, отримані протягом 2014 року необхідно до 1 травня завітати до Центрів обслуговування платників органів ДФС України та подати Декларацію про майновий стан і доходи.  

Приєднуйтесь до акцій! Залучайте друзів та знайомих! Добрі справи треба робити вчасно! 

 

За інформацією ДПІ у Черкаському районі ГУ
Міндоходів у Черкаській області