Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету, фінансів та соціального забезпечення

Відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету, фінансів та соціального забезпечення Відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету, фінансів та соціального забезпечення

23 квітня 2015 року відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань бюджету, фінансів та соціального забезпечення під головуванням Віталія Яценка. У роботі засідання взяв участь заступник голови районної ради Володимир Орел.

У ході своєї роботи члени комісії розглянули: проект змін до рішення районної ради від 23.01.2015 №48-6/VI «Про районний бюджет на 20125 рік (із змінами), про виконання районного бюджету за I квартал 2015 року, про внесення змін до додатку до районної програми «Турбота» на 2014-2020 роки, про доповнення додатку до районної Програми поліпшення стану безпеки, гігієни праці та виробничого середовища на 2013-2016 роки.

Внесення на розгляд сесії районної ради проекту рішення про внесення змін до районного бюджету викликано:

- розподілом додаткового фінансового ресурсу районного бюджету;

- перерозподілом коштів в межах кошторисних призначень;  

- змінами в частині міжбюджетних трансфертів.  

Додатковий фінансовий ресурс районного бюджету у сумі 1267,675 тис.грн. 86 коп.(вільний залишок коштів районного бюджету, який склався станом на 1 квітня 2015 року) розподілений в сумі 1085,9 тис.грн.

Під час засідання постійної комісії обговорили запропоновані зміни до районної програми «Турбота» на 2014-2020 роки та заслухали інформацію.  

Також, члени комісії обговорили запропонований проект рішення про доповнення додатку до районної Програми поліпшення стану безпеки, гігієни праці та виробничого середовища на 2013-2016 роки.  

Всі питання які були внесенні на розгляд постійної комісії розглянуті та схвалені до розгляду на черговій сесії районної ради. 

Відділ інформаційного забезпечення та
взаємодії із засобами масової інформації
виконавчого апарату районної ради