Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





В Черкаській центральній районній лікарні створено кабінет медико-психологічної допомоги підліткам та молоді

В Черкаській центральній районній лікарні створено кабінет медико-психологічної допомоги підліткам та молоді

З березня поточного року в Черкаській ЦРЛ з метою надання інформаційної та консультативної допомоги дітям та молоді створено кабінет медико-психологічної допомоги підліткам та молоді. Завданням якого є надання безкоштовної медичної та психологічної допомоги усім категоріям дітей та молоді, незважаючи на національні, релігійні та статеві відносини, місце проживання, соціальний статус.

Укладено угоди про співпрацю з відділом освіти Черкаської РДА та Черкаським районним центром соціальних служб для молоді. Завдяки цьому, до роботи Кабінету залучено не лише лікарів ЧЦРЛ а й фахівців даних організацій.

Графік роботи кабінету щоденний з 8.00 до 16.12, обідня перерва 12.30-13.00, щовівторка веде прийом практикуючий психолог з 10.00 до 15.00.

Всі бажаючі можуть звернутися за консультацією до слідуючих спеціалістів: лікар-педіатр; лікар-терапевт; лікар акушер-гінеколог; лікар-дерматовенеролог; лікар-інфекціоніст та психологічною допомогою.  

Маємо надію, що робота кабінету медико-психологічної допомоги підліткам та молоді буде плідною та допомагатиме молоді у вирішенні складних життєвих питань. 

За інформацією Черкаської центральної
районної лікарні