Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Низький уклін і щира подяка сумлінним платникам податків!

Низький уклін і щира подяка сумлінним платникам податків!

Начальник ГУ ДФС у Черкаській області Володимир Коломієць привітав з заслуженою перемогою керівництво і колективи десяти підприємств – переможців першого туру IV Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків – 2014» Асоціації платників податків України.

Серед них: ТОВ «Черлис», ТОВ Агропромислова компанія «МАЇС», ТОВ «Кищенці», ПрАТ «НВФ «Урожай», ПАТ «Мало–Бузуківський гранітний кар’єр», ТОВ «Техпродсервіс», ТОВ «Завод теплоізоляційних матеріалів «Техно», ТОВ «ММ Пекеджинг Україна», ПАТ « Графія Україна» та ДП «Черкасистандартметрологія».

Володимир Коломієць відмітив, що перемога у рейтингу є визначною для всього регіону. «Ми з вами працюємо в одній команді для забезпечення стабільності бюджету, розвитку нашого краю, нашої країни. З початку року на сьогодні Черкаська область спрямувала до бюджетів майже 1,9 млрд. гривень податків і зборів. А за 4 місяці ми очікуємо зібрати майже 2 мільярди гривень з темпом 125 відс. до минулого року. І все це у більшості завдяки найкращим, найпотужнішим і найсумліннішім платникам. Низький уклін і щира подяка від усіх фіскалів області за вашу працю, за самовідданість, за високий рівень відповідальності і повагу до справи, що ви робите та до людей, які працюють разом з вами», – сказав В.Коломієць.

Голова фіскальної служби області вручив керівникам сумлінних платників Подяку Черкаської обласної державної адміністрації та ГУ ДФС в області.  

Володимир Коломієць виказав впевненість, що у наступному році у рейтингу прийме участь набагато більше підприємств. Він зазначив, що для того, щоб бізнес Черкащини почував себе комфортно фіскальна служба області робить все і навіть більше. Покращується якість послуг платникам, запроваджуються на рівні області нові обслуговуючі проекти, які не мають аналогів в Україні. Так, презентована у грудні минулого року програма VIP – обслуговування підприємств з іноземними інвестиціями уже поширюється і на великих платників регіону. У планах фіскалів охопити онлайновими сервісами і всіх без винятку платників на обліку. Також найближчим часом у службі запрацює студія для проведення вебінарів та дистанційного консультування платників. Завдання – дійти до кожної сільради, до платників віддалених районів області.  

Голова Ради ВГО «Асоціація платників податків України» в Черкаській області, голова обласної Рейтингової комісії Лора Рубченко в своєму виступі відмітила, що цьогорічний рейтинг проводиться за надзвичайно складних умов для розвитку бізнесу. Але сумлінні платники податків власною роботою демонструють прозоре ведення бізнесу, належне виконання своїх податкових зобов’язань, створення комфортних умов праці для робітників і достойну оплачують цю працю. Вручивши дипломи переможцям обласного рейтингу, вона заявила, що двоє з них – ТОВ «Черлис» та ТОВ «Техпродсервіс» – стали переможцями і на рівні України.  

 

 

За інформацією ДПІ в Черкаському районі