Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Відбулись змагання серед майстрів малої ракетки

Відбулись змагання серед майстрів малої ракетки

24 травня 2015 року у Білозір′ї проходили змагання з настільного тенісу V районних сільських спортивних ігор.

За тенісні столи стали спортсмени 11 сіл району. На урочистому відкритті всіх присутніх вітали: начальник відділу у справах сім′ї, молоді та спорту райдержадміністрації Сергій Бовт, сільський голова села Білозір′я Володимир Міцук, самодіяльні артисти центру культури та дозвілля. Всім фіналістам ігрових видів програми сільських спортивних ігор, волейболу та міні-футболу, було вручено м′ячі, а всім спортсменам – учасникам запашний білозірський коровай.

Перед початком змагань команди були поділені на підгрупи, ігри в яких проводилися за коловою системою. Жодних шансів не залишили своїм суперникам тенісисти з Руської Поляни, які і вибороли І місце. Впевнено грали і господарі – білозірці, які зайняли ІІ призове місце. Злагоджену гру демонструвала і команда з Худяків, у якої бронзові нагороди. Переможці та призери були нагороджені медалями, грамотами та наборами для настільного тенісу.  

Відділ у справах сім′ї, молоді та спорту щиро дякує сільському голові Володимиру Міцуку, заступнику сільського голови Станіславу Ковтуну, вчителю фізичного виховання Білозірської загальноосвітньої школи Олександру Колесніченку, директору центру культури та дозвілля Миколі Пишному за організацію проведення районних змагань.  

 


За матеріалами відділу у справах сімї, молоді та спорту РДА