Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Щотижнева нарада з працівниками виконавчого апарату та керівниками комунальних підприємств районної ради

герб Черкаського району

14 січня 2013 року голова районної ради Микола Іванович Смірнов провів щотижневу нараду з працівниками виконавчого апарату та керівниками комунальних підприємств районної ради.

На нараді одним з основних обговорено питання діяльності мисливських товариств, мисливські угіддя яких розташовані на землях СКП «Райліс» з метою внесення відповідних пропозицій до співпраці, або інших форм відносин.

У ході наради голова районної ради заслухав інформацію керівників районних комунальних підприємств про роботу за 2012 рік та перспективні плани на 2013 рік. Директор СКП «Райліс» Курінний Віталій Іванович зазначив, що на порядку денному розглядається питання щодо взяття на баланс та приведення в належний вигляд лісових захисних смуг та придорожніх лісових насаджень.

Під час обговорення питання роботи комунального підприємства теплових мереж Черкаського району (директор – Стеблина В.Г.) Микола Іванович акцентував увагу на тому, що котельні комунального підприємства потрібно переводити на альтернативні види палива, як більш економічно обґрунтовані.

Керівник секретаріату районної ради Алла Володимирівна Смілянець ознайомила присутніх з змінами до Загальних правил поведінки держслужбовців та наголосила, що в лютому відбудеться чергова сесія, на яку потрібно готувати матеріали для формування порядку денного. Також начальник юридичного відділу виконавчого апарату районної ради Гончаренко Петро Дем’янович доповів присутнім про основні положення Закону України «Про всеукраїнський референдум».

На завершення наради Смірнов Микола Іванович обговорив з керівниками районних комунальних підприємств та керівниками відділів виконавчого апарату районної ради поточні завдання на робочий тиждень та дав відповідні доручення.