Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Президія районної ради сформувала порядок денний 51 сесії

Президія районної ради сформувала порядок денний 51 сесії Президія районної ради сформувала порядок денний 51 сесії

Сьогодні відбулося засідання президії районної ради під головуванням Анатолія Яріша. Участь у засіданні взяли також заступники голови районної державної адміністрації, керівники управлінь, відділів та установ району.

Спочатку розглянули питання що вносяться на п’ятдесят першу сесію районної ради VІ скликання та проектів відповідних рішень.

Також, члени президії розглянули про хід виконання «Районної програми «Шкільний автобус» на 2012-2015 роки», про «Програму боротьби зі злочинністю та забезпечення охорони громадського порядку на території Черкаського району на 2011-2015 роки» та деяких змін до «Програми економічного і соціального розвитку Черкаського району на 2015 роки».  

По виконанню районної програми «Шкільний автобус» доповіла в.о. начальника відділу освіти райдержадміністрації Людмила Григорчук, яка зазначила, що шкільними автобусами забезпечено організоване перевезення 87 дитини дошкільного віку, 807 школярів та 41 педагогічних працівників.

Всього ж до місця навчання, роботи шкільними автобусами та автотранспортом приватних перевізників підвозяться 1114 школярі та 176 педагогічних працівників.  

Виконання районної програми «Шкільний автобус» сприяє організації допрофільного та профільного навчання учнів старшої школи. Так, шкільними автобусами Тубільцівсої, Шелепуської та Яснозірської загальноосвітніх шкіл I-III ступенів здійснюється перевезення дітей в межах освітніх округів.  

Крім цього, депутати розглянули районну комплексну програму щодо медичного, соціального забезпечення, адаптації, психологічної реабілітації, професійної підготовки (перепідготовки) учасників АТО на 2015-2017 роки.  

Потім депутати розглянули низку питань, що стосуються управління майном районної комунальної власності, кілька питань щодо затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок. 

Після обговорення усі питання порядку денного, були рекомендовані до розгляду на сесії.  

Після цього, президія районної ради розглянула одне питання позачергової п’ятдесят другої сесії районної ради та рекомендувала на розгляд сесії. 


Відділ інформаційного забезпечення та взаємодії із ЗМІ