Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Привітання з нагоди Дня медичного працівника

Привітання з нагоди Дня медичного працівника

Шановні медичні працівники Черкаського району – лікарі, фельдшери, медсестри, фармацевти, лаборанти, ветерани охорони здоров’я!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята — Дня медичного працівника, і дозвольте подякувати Вам за щоденну, виснажливу, відповідальну працю — невпинну боротьбу за здоров’я та життя людини.

Роль і значимість медичних працівників неоціненна в нашому суспільстві. Від народження і протягом усього життя нас супроводжують фахівці різних галузей медицини: від лікарів і медсестер, фельдшерів і акушерів до санітарів і нянечок – всі вони стоять на варті здоров’я людини.

І ось знову найважчий тягар впав саме на ваші плечі, коли вперше довелось зустрітись з невідомою хворобою СOVID-19, з страшними наслідками, та ще й з серйозною панікою, як серед хворих, так і серед самих лікарів. Від імені жителів Черкаського району висловлюю безмежну вдячність кожному з вас за те, що ви доказали високу професійність, справжню самопожертву, ризикуючи своїм здоров’ям та здоров’ям своїх родин. Впевнений, що тільки люди з високими моральними цінностями та стійким духом змогли обрати таку професію та не зрадити їй під час складних випробувань. Ваша праця викликає високу повагу, адже саме на таких професійних та самовідданих людях тримається наша медицина.

Хочу щиро побажати вам надійного янгола-охоронця, міцного здоров’я, благополуччя, сімейного затишку, невичерпної енергії. Хай доля буде щедрою до кожного з вас і нехай все добро повертається сторицею.

З повагою голова районної ради Олександр ВАСИЛЕНКО