Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Свою роботу продовжує молодіжний клуб «Успішна молодь»

Свою роботу продовжує молодіжний клуб «Успішна молодь»

Комунікація ‒ найголовніше вміння в XXI столітті. Наше повсякденне життя наповнене спілкуванням, і від того, наскільки чітко і зрозуміло ми можемо доносити свою позицію й чути іншу людину, часто залежить кінцевий результат, реалізована мета комунікації. Та й, власне, сьогодні важко знайти сферу діяльності, яка б не потребувала навичок комунікації.

Молодий вік супроводжується, як правило, активними процесами соціалізації, пошуку себе та свого місця в житті. Нерідко молоді люди мають складнощі з формулюванням власної позиції через брак комунікативних навичок.

Минулого тижня в Черкаській районній філії Черкаського обласного центру зайнятості було проведено чергове засідання молодіжного клубу пошуку роботи "Успішна молодь" у форматі тренінгу комунікативних навичок.

Свою роботу продовжує молодіжний клуб «Успішна молодь»

Під час тренінгу учасники відпрацьовували вправи: «ввічлива відмова», «переконлива суперечка», «погоджена незгода».

Метою тренінгу є набуття молодими людьми досвіду та відпрацювання навичок встановлення і підтримання конструктивного міжособистісного спілкування, що допоможе потенційним працівникам при проходженні співбесіди з роботодавцем.

З початку року працевлаштовано 109 осіб з категорії молодь у віці до 35 років, частина з яких колишні учасники клубу пошуку роботи «Успішна молодь».

«Результат спілкування завжди залежить від поставленої цілі або будь-яка комунікація повинна мати ціль, адже напряму від цього залежить результат» - зауважив директор філії Олександр Гриценко.

За інформацією Черкаської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості