Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





1 вересня - знань не буває забагато.

1 вересня - знань не буває забагато.

Школа – це особливий світ, який кожному по-своєму відкриває нові кордони знань та горизонти пізнання себе: допомагає зібратися з думками, розвиває ерудицію, розкриває таланти, визначає життєві орієнтири і дорогу в майбутнє. Знань не буває забагато. В усі часи освічені люди користувалися повагою.

Перший осінній день особливий, урочистий, хвилюючий і незабутній душевним щемом і радістю, святковою атмосферою, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання.

1 вересня кличе учнів у класи, студентів - в аудиторії. У когось ще попереду багато навчальних років, а хтось вже на фінішній прямій до самостійного життя. Впевнений, що новий навчальний рік буде корисним, успішним і результативним, примножить педагогічні здобутки і учнівські досягнення, а школа стане місцем щасливих людей як для учнів, так і для педагогів.

Щиро бажаю нехай буде вдячною невтомна праця педагогів, нехай збудуться всі мрії та сподівання батьків, які хочуть бачити своїх дітей розумними, освіченими, вихованими, а учням бажаю терпіння, працьовитості, старанності, веселого шкільного життя, чудових ідей, захоплюючих занять, різноманітних захоплень, віри в себе. Ніколи не зупиняйтеся на дорозі знань, вона цікава і по-справжньому нескінченна! Хай ваші серця завжди будуть сповнені щирою любов'ю до нашої країни.

З повагою Голова Черкаської районної ради Олександр ВАСИЛЕНКО