Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Сьогодні – День визволення України від фашистських загарбників

Сьогодні – День визволення України від фашистських загарбників

Шановні жителі Черкаського району!

Дорогі ветерани!

77 років тому міста та села України були остаточно звільнені від фашистських загарбників. Найбільша цінність будь-якої держави — люди — отримали мирне небо над головою. І сьогодні ми вшановуємо пам’ять тих, завдяки кому це стало можливим.

Пам’ять про тих, хто самовіддано рятував рідну землю і здобув перемогу над окупантами, назавжди жива у наших серцях!

У День визволення України від фашистських загарбників ми із сумом і гіркотою згадуємо про ті далекі події Другої світової війни, які мали трагічні наслідки для кожної української родини. Низько вклоняємось і висловлюємо слова глибокої вдячності всім ветеранам, учасникам Другої Світової війни, партизанам. Уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога та складаємо глибоку шану солдатським вдовам, дітям війни, які допомагали піднімати Україну з руїн.

Подвиг ветеранів тієї війни — це еталон мужності та патріотизму. І скільки б не минуло часу, ми завжди пам’ятатимемо, якою жахливою є війна і якою ціною дається перемога життя над смертю.

Шановні земляки! Будьмо гідними наступниками героїчного покоління визволителів, бережімо стабільність та мир, гуртуймося для того, щоб спільними зусиллями зробити прийдешній день кращим.

Шановні ветерани! Ваші мужність і відвага, героїзм та нескореність духу є зразком для прийдешніх поколінь. Міцного вам здоров'я, довгих років життя, любові та уваги рідних.

З повагою голова районної ради Олександр ВАСИЛЕНКО