Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Привітання з нагоди Дня Сухопутних військ України

З Днем Сухопутних військ України

 

Шановні військовослужбовці Сухопутних військ України!

Щиро вітаю вас з Днем Сухопутних військ України!

Сухопутні війська України – взірець мужності та відваги, міцний фундамент боєздатності держави. Підрозділи Сухопутних військ складають більше половини бойового складу Української армії, і саме вони щодня боронять країну на сході. Наші військові міцно тримають оборону та не віддають жодного клаптика української землі ворогам.

У цей день я вітаю офіцерів, сержантів та солдатів, працівників військових комісаріатів, ветеранів військової служби. Ви - наша гордість та надійна опора.

Я глибоко ціную вашу самовіддану ратну працю і впевнений, що ви й надалі будете гідно нести високе звання захисника Вітчизни.

Вклоняюся перед пам’яттю українських воїнів, які віддали своє життя за краще майбутнє рідної країни.

Шановні військовослужбовці Сухопутних військ України, щиро бажаю кожному з вас і вашим рідним міцного здоров’я, миру та затишку, достатку і добра, оптимізму та впевненості у завтрашньому дні.

Дякую вам за нелегку військову службу на благо нашої держави. Переконаний, що завдяки вашим зусиллям мир і спокій нашого народу, територіальна цілісність і суверенітет України завжди будуть надійно захищені. Зі святом!

З повагою голова районної ради Олександр ВАСИЛЕНКО