Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Всесвітній день Червоного Хреста і Червоного Півмісяця

Всесвітній день Червоного Хреста і Червоного Півмісяця

Міжнародний рух Червоного Хреста і Червоного Півмісяця —  гуманітарний рух, в якому беруть участь близько 97 мільйонів добровольців у всьому світі. Метою діяльності руху є захист людського життя та здоров'я, запобігання людським стражданням та їх полегшення, незалежно від раси, релігійних та політичних поглядів.

З початку повномасштабної війни в Україні Міжнародний Червоний Хрест реалізовує величезну кількість проєктів по наданню допомоги потребуючим. Крім продуктових наборів, засобів гігієни та догляду, одягу і матеріальної допомоги Червоний Хрест бере участь в евакуації громадян, надає прихисток потребуючим, будує модульні будинки та ремонтує приміщення для проживання внутрішньо переміщених громадян, допомагає будівельними матеріалами для відновлення домогосподарств, які постраждали від війни, забезпечує буржуйками, відкриває центри гігієни, допомагає громадянам, які потребують стороннього догляду, надає медичну та психо-соціальну підтримку, реалізує ряд інших, не менш важливих, проєктів для українців за кордоном тощо.

Щира вдячність працівникам та волонтерам Міжнародного Червоного Хреста і Червоного Півмісяця за невтомну роботу, співчуття та милосердя. Щира вдячність тим, хто робить пожертви, людям в Україні зараз потрібна допомога.

З повагою Голова Черкаської районної ради Олександр ВАСИЛЕНКО