Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Навчання з питань цивільного захисту

Навчання з питань цивільного захисту

За ініціативи Черкаської обласної військової адміністрації в залі засідань Черкаської районної ради відбулося навчання з питань організації та реалізації деяких заходів у сфері цивільного захисту. Відкрили нараду перший заступник голови Черкаської районної державної адміністрації Роман Хоменко та начальник Черкаського районного управління Головного управління ДСНС України у Черкаській області полковник служби цивільного захисту Анатолій КОБКО.

Це питання дуже важливе завжди, а в умовах воєнного стану - особливо. Сільські голови та відповідальні особи з питань цивільного захисту органів місцевого самоврядування взяли активну участь в обговоренні різних ситуацій, спровокованих аварією на об'єкті атомної енергетики, застосуванням ядерної зброї та заходів безпеки.

Представники служби з надзвичайних ситуацій продемонстрували слайди використання на практиці засобів індивідуального захисту (захисних костюмів та фільтруючих протигазів), здійснення дозиметричного контролю, проведення деконтамінації населення і техніки.

Навчання з питань цивільного захисту Навчання з питань цивільного захисту