Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Конгрес місцевих та регіональних влад при Президентові України

конгрес!

Сьогодні у Чернівцях відбувся Конгрес місцевих та регіональних влад при Президентові України.

Участь у засіданні в онлайн-режимі взяли голова Черкаської районної ради Олександр ВАСИЛЕНКО та начальниця Черкаської районної військової адміністрації Валерія БАНДУРКО.

рф продовжує терор цивільного населення та цілеспрямовано нищить енергетичну інфраструктуру. Тому наразі найбільше уваги має бути до енергетики, зокрема протидія безпековим загрозам та подолання наслідків руйнування енегетичної інфраструктури.

Підготовка до нового опалювального сезону, має включати нові технічні рішення, спрямовані на забезпечення функціонування енергетики та комунального господарства в умовах воєнного стану. Президент наголосив, що підготовка до нового опалювального сезону має відбуватися на всіх рівнях: і громади, і урядовці, і енергетичні компанії.

Не менш важливою є економічна стійкість. Стимулювання розвитку економіки, сприяння розвитку оборонних виробництв і підприємництву та своєчасно сплачені податки є важливим внеском в обороноздатність.

Поряд з подолання щоденних викликів кожна громада має приділяти максимальну увагу до воїнів, які проходять лікування та реабілітацію. Ветерани та родини військовослужбовців, які захищають країну, мають відчувати турботу, підтримку та соціальну захищеність.

Це незмінні пріоритети, які потребують об'єднання зусиль місцевих та регіональних органів влади.